El 1985, Lluís Vila creà l’empresa Serralleria i Forja Lluís Vila Tió, dedicada a la forja tradicional, i oferia serveis al sector de la construcció i al sector ramader, entre d’altres. Des d’aquest primer moment els principals objectius de l’empresa van ser la constància, la qualitat i el tracte amb el client.

El 2011,  Serralleria i Forja Lluís Vila Tió fa canvis a l’empresa i passa a dir-se Fabricats i Muntatges Boira SL. Aquest mateix any es crea l’empresa Acer Design com a complement Fabricats i Muntatges Boira SL, dedicada a la comercialització de ferro forjat i tot tipus d’articles metàl·lics i superfícies metàl·liques (graons, plataformes, passarel·les…).

 

A dia d’avui…

Fabricats i Muntatges Boira SL continua oferint els serveis de fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques, baranes, portes, reixes  per a sectors com la construcció, la decoració, la ramaderia… amb la constància, qualitat i bon tracte que es va fixar com a objectiu en el moment de la seva fundació. Treballem amb ferro i acer inoxidable i oferim serveis de forja tradicional totalment personalitzada al gust del client per a sectors com la construcció, la decoració, la ramaderia…

L’empresa Acer Design, hereva de l’experiència de Serralleria Lluís Vila Tió,dedica la seva activitat a la comercialització de ferro forjat i tot tipus d’articles metàl·lics de les marques Artifer i Rejillas PcP España. Disposem de magatzem propi que ens permet mantenir un ampli stock a disposició immediata dels nostres clients.