A més dels tipus d’esglaons estàndard, es fabriquen diversos esglaons especials d’acer galvanitzat en calent, acer inoxidable i alumini, i en mesures diferents.

Els esglaons fabricats per PcP s’apliquen tant a sectors privats com públics, des de la construcció d’habitatges socials, passant per escales d’emergència per a la indústria, fins a esglaons especials per als sectors ferroviari i de transport.

Disposem d’una àmplia gamma d’esglaons en stock, i s’elaboren esglaons prefabricats sense tractament per a la seva posterior adaptació per part de serralleries i empreses subministradores d’escales.

Esglaons model O2 ™

Els esglaons PcP, model O2, es caracteritzen pels orificis de Ø8 mm cap amunt i els orificis de Ø5 mm cap avall organitzats en un dibuix simètric en material de 2 mm. El model O2 s’aplica en tots els rams de la construcció industrial i d’habitatges, on es formulen pretensions de resistència al lliscament i al pes. Els orificis organitzats densament procuren una superfície llisa i poc transparent, els orificis cap amunt i cap avall donen al perfil una relació resistència/pes excepcionalment alta.


Esglaons de seguretat antilliscants, model O2 Achil®

Els esglaons de seguretat antilliscants, model O2 Achil® s’han desenvolupat segons el nostre esglaó per escala O2, àmpliament conegut. El dibuix O2 és una superfície d’orificis esbocats cap amunt i orificis de drenatge de Ø8 / Ø5 mm combinats harmònicament. A més de les seves qualitats estètiques, el perforat és molt antilliscant. Els orificis de drenatge desvien l’aigua, de manera que la superfície roman seca.

L’esglaó O2 Achil® es fabrica automàticament usant acer de cinta amb extrems doblegats cap avall i vores davanteres i posteriors corbades. Les vores davanteres enrrollades protegeixen el tendó d’Aquil·les i el taló, impedeixen que la sabata s’agafi a la vora davantera de l’esglaó i, a més, reforcen les vores davanteres i posteriors amb gran efectivitat.


Esglaons d’escala, model O2-30/30 

El esglaons d’escala PcP, model O2-30/30, és la versió estàndard de la nostra sèrie de travessers per a escales amb pendent de 75º a 90º. El model O2 té una superfície amb forats esbocats cap amunt Ø8 mm i forats de drenatge de Ø5 mm combinats harmònicament. A més de les seves qualitats estètiques, el perforat proveeix una alta resistència al lliscament.

Els travessers estan disponibles al magatzem amb longitud de 2000 mm perquè l’usuari els adapti, o es fabriquen a mida, amb o sense tall corbat als extrems.

 


Esglaons model O3 ™ 

Els esglaons model O3, es caracteritzen per orificis de Ø14mm cap amunt i orificis de Ø8,5 mm cap avall organitzats en un dibuix simètric en material de 3 mm. El model O3 s’aplica en tots els rams de la indústria, on es formulen pretensions de resistència al lliscament i força. Els orificis cap amunt i cap avall donen al perfil una relació resistència/pes excepcionalment alta.

 


Esglaons de cargol, model K – 20º i K – 24º

Els esglaons de cargol PcP, model K -20º i 24°, són els nostres esglaons de cargol estàndard. Són universals, el que significa que són aplicables a escales d’espigó orientades tant a la dreta com a l’esquerra.

El perforat consisteix en forats esbocats cap amunt de ø14mm i forats de drenatge de O9 mm, distribuïts harmònicament per la superfície. La primera línia de forats és a 300 mm del centre de l’espigó. Els esglaons de cargol se subministren galvanitzats i sense marc a les vores corbades interiors i exteriors, de manera que és fàcil adaptar-los al disseny de cada escala.


Esglaons model S  – resistencia al deslizamiento y gran capacidad de drenaje

Els esglaons, model S2 es caracteritzen per orificis més grans i serrats. El model S s’aplica on es formulen altes pretensions de resistència al lliscament i gran capacitat de drenatge, sovint en ambients marítims, vaixells i instal·lacions pesqueres.

 


Esglaons model G 

Els esglaons, model G, es caracteritzen per la superfície embotida i orificis per a taps de cautxú o drenatge. El model G s’aplica on es requereix una superfície tancada i antilliscant. Els esglaons tipus G, amb taps de cautxú, són especialment apropiats per a locals humits.

 


Esglaons model USA 

Els esglaons, model USA, es caracteritzen per orificis ovalats i serrats que proveeixen la zona superior dels panells d’una capacitat sustentadora molt alta, i les vores laterals plegades reforcen els panells i les reixetes posteriorment. El model USA s’aplica on es formulen altes pretensions de resistència al lliscament i drenatge, sovint en ambients marítims, indústries que treballen amb olis i aigua, obres de construcció, etc.


Esglaons model doble platina

Els esglaons de doble platina de PcP tenen una superfície com les nostres reixetes de doble platina. La malla gairebé sempre és de 33/33 o de 22/33 (compleix la norma de la bola segons EN ISO 14122) però també es fabrica amb moltes altres malles. Aquest tipus d’esglaó és molt utilitzat tant en la indústria com en construccions per a particulars. Els esglaons de doble platina PcP es poden lliurar amb o sense frontal antilliscant.


Escala prefabricada, ajustable 35º – 50º

L’escala prefabricada PcP consisteix en un sistema complet per a muntatge d’escales petites de tram recte fins a l’altura d’un pis, i és possible ajustar els esglaons amb un pendent de 35º a 50º. Per a l’escala prefabricada s’utilitzen esglaons de seguretat antilliscants PcP, model 02 Achil i replà de seguretat antilliscant, model 02, amb vora davantera reforçada.

És aplicable com un sistema complet o com a peces individuals, segons cada cas particular, i es subministra galvanitzada en calent o d’acer sense galvanitzar.